fbpx Skip to content

Vacature - Personal Trainer

Wij zijn op zoek naar een ervaren, gecertificeerde personal trainer met een enorme passie om
onze leden te begeleiden naar hun persoonlijke doelstellingen.

De organisatie

Energize Gym is een snelgroeiende personal training studio in Noordwijk waar mensen één op één, één op twee of één op zes (small group) begeleid worden in het behalen van hun persoonlijke doelen. Onze trainingen zijn uitsluitend op afspraak en altijd onder begeleiding van een Personal Trainer. Tijdens de trainingen leren wij onze leden om écht goed te trainen.

Bij Energize Gym werken we met een totaalconcept. Naast personal training leggen we de focus op gezonde voeding, een krachtige mindset en het verbeteren van de lifestyle in het geheel. Wij leiden onze leden op en stimuleren ze zodat ze de beste versie van zichzelf kunnen worden.

Waar zijn wij naar op zoek?

Wij zijn op zoek naar een ervaren, gecertificeerde personal trainer met een enorme passie om onze leden te begeleiden naar hun persoonlijke doelstellingen. Wat wij vragen:

  • Gecertificeerde personal trainer (Overload, Henselmans PT, Chivo, NASM, etc.);
  • Ervaring met het geven van Personal Training en Small Group Training;
  • Grote affiniteit met het coachen van mensen;
  • Uitgebreide kennis van voeding;
  • Flexibele inzetbaarheid (avonden en in het weekend);
  • Gemotiveerd om jezelf verder te ontwikkelen;
  • Een positieve mindset.

Wat kun je van ons verwachten?

Je komt werken in een personal gym waar je veel persoonlijke aandacht kan geven aan je klanten. Dit doe je in een dynamische omgeving waarin jij jezelf kan blijven ontwikkelen en je kwaliteiten optimaal kan benutten. Je wordt begeleid door een deskundige, ervaren trainer en orthomoleculair therapeut en wordt onderdeel in een klein, hecht en enthousiast team.

Wij bieden jou uitstekende arbeidsvoorwaarden en de mogelijkheid om door te ontwikkelen binnen onze organisatie. Je zal beginnen met een parttime dienstverband waarbij je zult starten met een vaste avond en een vast dagdeel in het weekend. Daarnaast kun je regelmatig in overleg invallen voor collega’s om meer uren te maken. Als de samenwerking aan beide kanten bevalt, kun je op korte termijn meer vaste dagdelen gaan draaien.

Kom jij ons team versterken?

Stuur dan je motivatiebrief met foto en CV naar info@energizegym.nl!