fbpx Skip to content

Over ons

Op deze pagina lees je meer over de trainers van Energize Gym

Mark Mesander

Eigenaar Energize Gym

Voor mij begon dit alles al als tiener. Ik kwam in aanraking met fitness en ik vond het direct al fascinerend. Ik heb me online verder verdiept, en begon zelf trainingsschema’s te ontwikkelen voor mezelf en vrienden. Het werd zogezegd  een hobby van me.

Een paar jaar later heb ik besloten om van mijn hobby mijn werk te maken en ben ik aan een bachelor of Health begonnen. Vanaf dag één wist ik al wat ik wilde worden: Personal Trainer. Hierdoor kon ik makkelijk de juiste  informatie uit mijn opleiding filteren en me verder  specialiseren. Ik heb geïnvesteerd in talloze opleidingen en cursussen die variëren van geavanceerde trainingsmethodiek tot orthomoleculaire therapie.

Tijdens en na mijn studie heb ik vele jaren gewerkt als personal trainer. Ik heb gewerkt bij diverse studio’s verspreid over Noord-Holland en Zuid-Holland. Hoe meer ik dit ging doen, des te meer de wens kwam om mijn eigen methodiek te ontwikkelen en deze toe te passen in een eigen Personal Training Studio. Deze wens is in vervulling gegaan.

Mijn ambitie ligt niet alleen in training geven en coachen, maar ook in het opleiden van mensen. Mijn doel is om de leden de kennis te geven over training, voeding en lifestyle zodat zij een definitieve verandering teweeg kunnen brengen in hun leefstijl.

Energize Gym is niet alleen een plek waar goed getraind en gelachen wordt, maar het is ook een opleidingscentrum. Mijn ultieme missie is om mensen op te leiden en ze te leren om de volledige potentie uit zichzelf te halen.

Bram de Mooij

Personal coach

Op jonge leeftijd ben ik begonnen met fitness en tot op de dag van vandaag vind ik het nog steeds geweldig en interessant. Ik keek destijds en vandaag de dag nog steeds er naar uit om te gaan trainen en weer progressie te boeken, want als je eenmaal progressie boekt, wil je alleen maar meer. Ik ben dan ook vaak fanatiek in de gym te vinden. Ik train zo’n 6 keer per week en daarnaast ben ik veel bezig met voeding en lifestyle.

Naast zelf trainen vond ik het leuk om vrienden en kennissen te helpen met fitness en voeding. Daarom besloot ik om een sportopleiding te gaan volgen, namelijk Sport, Bewegen en Gezondheid op het CIOS, met als doel om personal trainer te worden. Deze opleiding ga ik deze zomer afronden. Na het CIOS ga ik nog een bachelor Sportkunde doen aan de Hogeschool van Amsterdam om mij verder te specialiseren.

Ook naast mijn school verdiep ik mij in boeken die gericht zijn op de belangrijkste aspecten van een gezond en gelukkig leven: lifestyle, voeding en training. De sportwereld is continu in ontwikkeling en dat is ook precies wat de sport zo prachtig maakt, je bent nooit uitgeleerd. Mijn kennis en ervaringen wil ik jullie dan ook graag aan jullie meegeven bij Energize.

Tijdens mijn stageperiode is de samenwerking met Energize goed bevallen. Er hangt een fijne sfeer en er wordt veel aandacht geschonken aan begeleiding van de leden. Die fijne sfeer en het stukje ‘leren’ wil ik dan ook graag aan de leden meegeven. Mijn doel, nu ik werkzaam ben bij Energize, is om ervoor te zorgen dat de leden de volle 100% uit zichzelf halen en hun persoonlijke doelen behalen op het gebied van training, voeding en lifestyle.

Pepijn van Duijvenvoorde

Personal coach

Ik ben werkzaam bij Energize Gym als personal trainer en vitaliteitscoach. Naast Energize Gym voetbal ik bij Valken’68 en ben ik vooral veel bezig met fitness.

Ik weet al sinds een aantal jaar dat ik personal trainer wil worden. Ik ben daarom gestart aan een studie Sport, Bewegen en Gezondheid. Momenteel ben ik nog bezig met het afronden van die studie. Naast mijn studie verdiep ik me veel via boeken en artikelen online om mijn kennis te verbreden zodat ik dit in de praktijk kan toepassen. Je bent natuurlijk nooit uitgeleerd, dus ik zal de komende jaren nog veel investeren in opleidingen en cursussen om zo compleet mogelijk opgeleid te zijn.

In de gym wil ik zorgen voor een fijne sfeer waarbij iedereen op hoog niveau traint. Daarnaast ga ik de leden begeleiden om zijn/haar persoonlijke doelen op het gebied van training, voeding, lifestyle en mindset te behalen zodat ze de beste versie van zichzelf worden.

Senna Steenvoorden

Personal coach

Ik ben werkzaam als personal trainer bij Energize. Voor mij startte dit allemaal met een voorliefde voor sporten. Ik begon op mijn 16 e met krachttraining en ik merkte al snel dat ik hier een passie voor aan het ontwikkelen was. Naast zelf trainen ging ik andere mensen motiveren en helpen met de kennis die ik zelf al opgedaan had.

Ik ben gestart met de opleiding Sport, Bewegen en Gezondheid aan het CIOS. Vanuit deze opleiding ging ik op zoek naar een geschikte stage, en zo kwam ik bij Energize terecht. Inmiddels heb ik mijn stageperiode succesvol doorlopen en ben ik werkzaam als personal trainer bij Energize.

Ik ben natuurlijk – zoals elke personal trainer – nooit uitgeleerd, en zal me dan ook blijven verdiepen in training, voeding en lifestyle zodat ik de leden van Energize optimaal kan begeleiden en adviseren. Ik vind het vooral leuk te zien hoe de leden groeien in hun proces en de volle 100% geven.

Naast training geven en zelf trainen is surfen een andere grote passie van me. Je zal me dan ook regelmatig in het water zien liggen.