fbpx Skip to content

Over ons

Op deze pagina lees je meer over de trainers van Energize Gym

Mark Mesander

Eigenaar Energize Gym

Voor mij begon dit alles al als tiener. Ik kwam in aanraking met fitness en ik vond het direct al fascinerend. Ik heb me online verder verdiept, en begon zelf trainingsschema’s te ontwikkelen voor mezelf en vrienden. Het werd zogezegd  een hobby van me.

Een paar jaar later heb ik besloten om van mijn hobby mijn werk te maken en ben ik aan een bachelor of Health begonnen. Vanaf dag één wist ik al wat ik wilde worden: Personal Trainer. Hierdoor kon ik makkelijk de juiste  informatie uit mijn opleiding filteren en me verder  specialiseren. Ik heb geïnvesteerd in talloze opleidingen en cursussen die variëren van geavanceerde trainingsmethodiek tot orthomoleculaire therapie.

Tijdens en na mijn studie heb ik vele jaren gewerkt als personal trainer. Ik heb gewerkt bij diverse studio’s verspreid over Noord-Holland en Zuid-Holland. Hoe meer ik dit ging doen, des te meer de wens kwam om mijn eigen methodiek te ontwikkelen en deze toe te passen in een eigen Personal Training Studio. Deze wens is in vervulling gegaan.

Mijn ambitie ligt niet alleen in training geven en coachen, maar ook in het opleiden van mensen. Mijn doel is om de leden de kennis te geven over training, voeding en lifestyle zodat zij een definitieve verandering teweeg kunnen brengen in hun leefstijl.

Energize Gym is niet alleen een plek waar goed getraind en gelachen wordt, maar het is ook een opleidingscentrum. Mijn ultieme missie is om mensen op te leiden en ze te leren om de volledige potentie uit zichzelf te halen.

Jack Houwaart

Personal coach & Mylogenics behandelaar

Ik ben werkzaam bij Energize als personal trainer, vitaliteitscoach en mylogenics behandelaar. Naast Energize Gym ben ik werkzaam bij de Veiligheidsregio Haaglanden bij de brandweer waar ik onder andere de fysieke trainingen verzorg.

Ik heb diverse opleidingen gevolgd en ben ik me, naast personal training, verder gaan verdiepen in het behandelen van mensen. Veel mensen lopen tegenwoordig met stijve spieren en/of pijnklachten. Denk aan lage rugpijn, knieklachten, nekklachten, etc. Ik behandel deze klachten en ga met de mensen aan de slag om ervoor te zorgen dat de oorzaak van de pijnklacht aangepakt wordt, zodat deze niet meer terugkomt.

In de gym is het mijn missie om samen met jou je persoonlijke doelen te verwezenlijken en je weer topfit, vitaal en belastbaar te maken, zodat je weer energierijk door het leven gaat.

Pepijn van Duijvenvoorde

Personal coach

Ik ben werkzaam bij Energize Gym als personal trainer en vitaliteitscoach. Naast Energize Gym voetbal ik bij Valken’68 en ben ik vooral veel bezig met fitness.

Ik weet al sinds een aantal jaar dat ik personal trainer wil worden. Ik ben daarom gestart aan een studie Sport, Bewegen en Gezondheid. Momenteel ben ik nog bezig met het afronden van die studie. Naast mijn studie verdiep ik me veel via boeken en artikelen online om mijn kennis te verbreden zodat ik dit in de praktijk kan toepassen. Je bent natuurlijk nooit uitgeleerd, dus ik zal de komende jaren nog veel investeren in opleidingen en cursussen om zo compleet mogelijk opgeleid te zijn.

In de gym wil ik zorgen voor een fijne sfeer waarbij iedereen op hoog niveau traint. Daarnaast ga ik de leden begeleiden om zijn/haar persoonlijke doelen op het gebied van training, voeding, lifestyle en mindset te behalen zodat ze de beste versie van zichzelf worden.